Een brand new pop-up concept: Soul Food Nourriture de l’ame

Inspiratie

Wie mij, Seger, persoonlijk kent weet dat ik dol ben op pop-up restaurants. Sterker nog, ik heb zelf een pop-up concept genaamd Sjefietshe. Tijdens een van mijn eerste pop-ups in het Hoxton Hotel in Amsterdam was een van mijn gasten Karim. Met veel plezier kan ik nu melden dat de rollen zijn omgedraaid en ik (en jullie dus ook) te gast kan zijn bij Karim. 

Het concept heet Soul Food Nourriture de l’ame wat vrij vertaald kan worden in voeding voor de ziel. 3 avonden per week strijkt dit Arabisch georiënteerd pop-up restaurant neer midden in de Amsterdamse Jordaan bij Libertine Comptoir. Wekelijks kun je aanschuiven voor heerlijke mezzes, frisse cocktails en goede muziek oftewel the full package. 

Karim en team zijn al een paar weekjes aan het warmdraaien, maar vanaf deze week gaat het echt los. 26, 27 en 28 juli wordt er namelijk samengewerkt met niemand minder dan Jermain de Rozario. Check voor alle informatie over deze speciale samenwerking het Facebook-event. 

Kan je nou niet deze week? Geen probleem. Sould Food Nourriture de l’ame is er elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 18:00-00:00 bij Libertine Comptoir. Reserveren kan via 0640486601 of door te mailen naar: soulfood.nourriture@gmail.com