Dineren als Ed Sheeran bij Andaz Amsterdam

Inspiratie

Bij het restaurant Bluespoon van het Andaz Hotel op de Amsterdamse Prinsengracht kun je nu dineren als niemand minder dan Ed Sheeran. Dit alles ter ere van de samenwerking tussen de wereldster en Heinz Tomato ketchup. De chefs van het Andaz Amsterdam ontwikkelde een exclusief driegangendiner met als rode draad de favoriete ketchup van velen. Ook jij kan het menu proeven en jezelf even als Ed Sheeran wanen.

Andaz Amsterdam

Andaz Amsterdam x Heinz Ketchup x Ed Sheeran

Ed dineert nogal eens in prachtige restaurants. Genieten van fancy gerechten lukt hem heus wel, maar net even te vaak dacht hij stiekem: een beetje ketchup zou dit gerecht nog lekkerder maken. Zonder Heinz Tomato Ketchup dineren gaat er bij de wereldster niet in en daarom draagt hij altijd een fles bij zich (en heeft zelfs het logo laten tatoeëren). Redenen genoeg voor een fijne samenwerking dus. Andaz Amsterdam was de gelukkige in Amsterdam.

Andaz Amsterdam

Exclusief menu: In case of Ed Sheeran

De chefs van het Andaz Amsterdam hebben een exclusief driegangendiner  ontwikkeld. Het menu is nog te bestellen tot en met 16 september bij restaurant Bluespoon. In het menu komen de favoriete, lokale ingrediënten van het team samen in gerechten uit de moderne Nederlandse keuken. Het voor- en nagerecht zijn al op smaak gebracht met de ketchup. Voor het hoofdgerecht mag je zelf naar de fles grijpen. Het menu kost €60,- en dat is inclusief wine pairing.

Andaz Amsterdam

Noodgeval

Ook is de ‘In Case of Ed Sheeran’-vitrine in het echt te bewonderen. Die vitrine refereert aan de keer dat Ed Sheeran in
een chic restaurant dineerde en er geen Heinz Tomato Ketchup voorhanden was. Een heus noodgeval, vond de roodharige zanger, die aan zijn assistent vroeg om direct een fles te halen. Voor het geval Ed langskomt is de ‘In case of Ed’-vitrine in het restaurant Bluespoon van Andaz Amsterdam Prinsengracht beschikbaar.