De Skotti Grill: een duurzame food musthave!

Inspiratie

Wat is plat, licht, duurzaam én ziet er gaaf uit? Nou toen wij onze mailbox gisteren openden wisten we het wel: de Skotti Grill! De grill weegt slecht 3 kg, heeft een hoogwaardige afwerking en is met zijn afzonderlijke onderdelen in een handomdraai in elkaar te zetten (en schoon te maken). Tell me more Skotti!

SKotti Grill

Skotti Grill

Skotti is de eerste insteekbare gasgrill ter wereld. Je kunt (door simpelweg een paar onderdelen weg te laten) ook grillen op kolen of hout, maar wij vinden het grillen op gas één van de sterkste punten van de Skotti Grill. Dit is namelijk de eenvoudigste en milieuvriendelijkste manier om te grillen. Zet de Skotti Grill op de meegeleverde tas gemaakt uit oud vrachtwagenzeil en je beschermd gelijk ook nog eens de ondergrond, of dit nou het park, het strand of je eigen balkon is.

Red Dot Award

Tuurlijk, alles wat we nu al gezegd hebben menen wij. Maar… dat design! Dat trekt ons toch wel over de streep. Wat een gaaf ding is die Skotti Grill, zowel als hij in elkaar zit als wanneer hij uit elkaar weer klaar is om in de handige travelbag te gaan. Verbaasd ons dat ook niks dat de Skotti Grill onderscheiden is met een Red Dot Award Product Design 2019. De bediening, het ontwerp en de innovatie van een lichtgewicht en toch hoogwaardige gasgrill overtuigden ook de jury. Voor wie het niet weet, de Red Dot Design Award is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld.

Skotti Grill

Skotti Grill

Wat gaan we grillen? En waar?

Nou alles en overal natuurlijk! Wij mogen binnenkort de Skotti Grill testen en hebben nu al zin om dat te doen. Op een zomeravond in het park lekker duurzame tonijn van de Skotti Grill. Of op ons Amsterdam balkonnetje sateetjes zonder dat alle buren last hebben van onze (kolen)rook. Waar we nog wel het meest naar uitkijken is om hem achterin de auto te leggen (heerlijk dat hij klein is) en mee te nemen naar Frankrijk om daar op de camping verse vis te grillen.

Skotti Grill

Hebben?

SKOTTI is verkrijgbaar op www.skotti-grill.eu en kost €159,- Wie dat wenst, kan de grill ook bestellen met een persoonlijke en unieke lasergravure. Een gegraveerde SKOTTI kost €179,-.