De Nationale Komkommerspelen!

Inspiratie

Het is de drukste sportzomer ooit en dus kan er nog wel een evenement bij, maar niet zo maar een evenement. We durven wel te zeggen dat het om een uniek evenement gaat. We hebben het natuurlijk over De Nationale Komkommerspelen!

Komkommerspelen

Hendrick’s Gin: De Nationale Komkommerspelen

De Nationale Komkommerspelen? Wat zeg je me nou?! Geloof ons, dit komkommerigste sportevenement van het jaar is interessant voor zowel uitzonderlijk fitte fanatiekelingen als de iets minder sportieve goden onder ons. Op 23 & 24 juli komt dit event naar Club Atelier waar iedereen in zes proeven kan strijden om prachtige prijzen.

Voor de spelen is geen training nodig, want wat de onderdelen inhouden ontdekken de deelnemers pas als het fluitsignaal aan de start geklonken heeft. Wat die prijzen zijn kunnen we wel al delen met jullie. De drie sterkste deelnemers gaan er met de prijzen vandoor. Wie als kampioen uit de bus komt viert deze victorie met een overnachting in Hotel Pulitzer Amsterdam inclusief diner in Jansz. en cocktails in Pulitzer’s Bar. De plekke twee en drie toasten respectievelijk op hun succes met een diner t.w.v. €200 bij Branie of een cocktailavond t.w.v. €100 in Bar Mokum. Maar zegenvierder of niet, iedere atleet kan na afloop proosten op zijn prestatie in de pop-up bar.

Komkommerspelen

Reserveren

Meedoen aan het meest komkommerigste event van deze sportzomer? Reserveer een plek in de pop-up bar via NationaleKomkommerspelen.nl. Elke reservering staat voor een tijdslot van 1:45 uur en een kwalificatie voor de spelen.

Maar geen zorgen. Wie G&T-heffen al inspannend vindt, kan ook enkel blijven zitten in de bar.

Komkommerspelen