De Eeuwige Jeugd (en Bulleit Bourbon) nieuwste biertje: Geinponem

Inspiratie

“Dat je ouder wordt is een gegeven. Hoe jong je blijft, dat is een keuze. Ouder worden kan altijd nog”. De filosofie hierachter is dat jong blijven van binnen zit en dat we allemaal het meest uit het leven moeten halen, aldus de eigenaren van De Eeuwige Jeugd. Te ere van de samenwerking tussen Bulleit Bourbon en De Eeuwige Jeugd is ‘Het Bulleit biertje’ gebrouwen, waardoor de echte Geinponem in ons allen naar boven komt.

De eeuwige jeugd

Bulleit Bourbon & De Eeuwige Jeugd is een gouden combinatie

Geinponem is een met Bulleit Bourbon geïnfuseerd biertje en doet haast denken aan een whiskey sour. Om Geinponem te maken is gekozen voor een lager bier, omdat dit de beste combinatie is met Bulleit Bourbon. Het is makkelijk te drinken, met een frisse citroensmaak en vanille- en houttonen.

Niet alleen zorgt Geinponem voor plezier alom, maar ook De Eeuwige Jeugd is een toevluchtsoord voor alle pleziermakers die zich jong willen voelen. De nieuwe bar is een cocktailbar, spelletjescafé, proeflokaal en snackbar in één. Met als nieuwste toevoeging de Geinponem, een Bulleit Whiskey infused biertje.

Ga jij ’em proeven?

De eeuwige jeugd