18 juli – dag van de kaviaar! Vieren dan maar?

Inspiratie

Kaviaar, een product dat je niet dagelijks eet maar dus wel zijn eigen dag heeft. 18 juli is het de dag van de kaviaar en THE ENTOURAGE GROUP heeft besloten deze dag dit jaar te vieren. Ook wij eten het absoluut niet dagelijks, maar met onderstaande specials gaan wij er 18 juli zeker voor!

kaviaar
Avocado Carpaccio MR PORTER

MR PORTER – Op grote hoogte

MR PORTER kan je kennen van een grote selectie aan vlees, fijne smaakcombinaties en uiteraard het uitzicht. Het restaurant zit namelijk boven in het luxe W-hotel en heeft een prachtig uitzicht over het centrum van de stad. Bij MR PORTER serveren ze drie gerechten met Beluga kaviaar, namelijk de Avocado Carpaccio, de Roasted Carpaccio en de Beef Tartare.

Kaviaar
Kaviaar Cocktail IZAKAYA

Izakaya – Japanse twist

Kaviaar in een cocktail? Daar hadden we nog niet van gehoord, maar dit is voor de echte liefhebber. Het Japanse gastronomische concept IZAKAYA Asian, Kitchen & Bar creëert een exclusieve cocktail die gemaakt wordt op basis van Beluga vodka gemixed met Sake, Yuzu en aardbei-kaviaar. De cocktail is voor een week lang (18 juli t/m 25 juli) te bestellen.

Kaviaar

The Duchess – vorstelijke kaviaar

Bij The Duchess voel je je als een echte vorst en de dag van de kaviaar kan dan misschien ook wel nergens beter gevierd worden. Een van de signaturen gerechten van dit Michelinsterren restaurant is de spaghetti met Beluga kaviaar. Dit vorstelijke gerecht schittert altijd heel wat jaren op het menu van The Duchess. Om het niet alleen bij dit gerecht te houden, serveert THE DUCHESS van 18 juli t/m 25 juli ook een wodka martini inclusief kaviaar.