Culinaire Netflix shows die bingewatch-waardig zijn

Inspiratie

Netflix shows met lekker eten en plekken waar je bij wegdroomt zijn precies wat je nodig hebt op een regenachtige middag. Heb je geen idee waar aan je moet beginnen? Geen zorgen, want deze culinaire Netflix shows zijn het bingewatchen waard. Ga er goed voor zitten en laat je inspireren.

Chef’s Table

Deze Netflix Original is een must see. Chef’s Table neemt je mee naar alle hoeken van de wereld om ambitieuze chefs te volgen die de culinaire wereld stap voor stap veranderen.

The Mind of a Chef

Chef en presentator David Chang combineert koken, geschiedenis, humor en een beetje wetenschap  in The Mind of a Chef. Met Anthony Bourdain (Rest In Peace) als verteller ga je opzoek naar de creatieve en artistieke inspiratiebronnen van internationaal genomineerde chefs. Na vijf seizoenen is de serie deels verder gegaan op Youtube.

Salt Fat Acid Heat

Samin Nosrat is naast chef ook een schrijfster. In Salt Fat Acid Heat reist ze de wereld over om de vier basisbeginselen van lekker koken te onderzoeken en bereid ze onderweg natuurlijk feestmaaltjes en geeft ze handige tips.

Somebody Feed Phil

De maker van Everybody Loves Raymond, Phil Rosenthal, ontdekt verschillende plekken van de wereld en hoe lekker eten mensen kan verbinden. Van cringeworthy grappen tot interessante gesprekken, Somebody Feed Phil heeft het allemaal.

The Curious Creations of Christine McConnel

Halloween is alweer een maand geleden, maar dat betekent niet dat we deze parel vergeten. Bakker en kunstenares Christine McConnel laat zien hoe ze haar angstaanjagend lekkere creaties op tafel zet.

Ugly Delious

We zijn terug met David Chang, en dit keer is hij niet alleen. In Ugly Delious neemt hij zijn vrienden mee op jacht naar ‘s werelds lekkerste eten. En dat zorgt voor smaakmakende resultaten, bijzondere ontdekkingen en een reis om nooit te vergeten.

Nailed It!

Voor de zoetekauw is er Nailed It!, in deze rampzalige bakwedstrijd gaan de slechtste thuisbakkers de strijd met elkaar aan om geld te winnen. Met zero bakskills proberen ze eetbare meesterwerken na te maken en dat zorgt voor hilarische resultaten.

 

Kijk je liever naar films? Dan hebben hier culinaire films die je gezien moet hebben.