Via/Work: brand new co-working in Diemen-Zuid

Inspiratie

Startup, freelancer of serieuze ondernemer – werk wordt steeds flexibeler, dus werkplekken ook. Voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende workspace, is er nu Via/Work. Deze gloednieuwe designspot is de eerste gedeelde co-working in Diemen-Zuid en helemaal on trend, met op steenworp afstand restaurant The Dude en de hotelkamers van Via Suites in hetzelfde gebouw.

co-working

co-working

Hospitality-bedrijven die naast vergaderfaciliteiten voor hun gasten, ook flexplekken en kantoorruimte aanbieden: het is een trend die op begint te vallen. Via/Work heeft de primeur in Diemen-Zuid. Het is een multifunctionele werkplek voor wie zelf wil bepalen hoe de werkdag eruit ziet. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte werkweek – hoe die er ook maar uit mag zien – vind je hier. Ga je voor een vaste stek waar je je spullen kunt achterlaten? Kies dan een Dedicated Desk. Wil je liever een private office? Deel dan een eigen kantoor met twee, vier of zes co-workers. Maximale flexibiliteit? Dan is er de flexplek – je schuift aan waar ruimte is.

co-working

Via/Work

Via/Work is meer dan een kantoor. Het is een community. Ambitie is aanstekelijk en met zoveel inspiratie om je heen werkt het nog beter. Het gebouw werd ontworpen door APTO Architects, de final touch is van het collectief Qi FRAME. In een stil hoekje aan de slag of juist met flink wat buzz om je heen je plannen uitwerken: kies maar een spot. Brainstormen met andere freelancers? Doe het in de lounge of boek een vergaderzaal. Restaurant The Dude, geïnspireerd op de held uit The Big Lebowski, serveert burgers, salades en bowls voor wie brain food nodig heeft. Begin de dag met een espresso aan de bar of schuif later aan voor een borrel. Vroeg beginnen, langer blijven of – als je een private office huurt – die brainwave ‘s nachts uitwerken: bij Via/Work kan het.