(C)inema Culinair bij Restaurant C Amsterdam

Inspiratie

Bij restaurant C in Amsterdam zitten ze niet stil en hebben ze hun oor te luisteren gelegd wat hun normaal zo vaste gasten het allermeest missen in deze gekke dagen. Want hoe lang is het inmiddels geleden dat je een gezellig vrijmibo hebt gehad? Of samen met collega’s of vrienden successen hebt kunnen vieren onder het genot van een goed diner? Bij restaurant C vonden ze het hoogtijd dat we elkaar weer eens in real life kunnen ontmoeten…

restaurant C

(C)inema – de nieuwe uitlaatklep bij restaurant C

Daarom hebben ze de afgelopen weken gewerkt aan een bijzonder project. Een – private cinema – zodat je weer eens een gezellige middag of avond met je collega’s kan gaan plannen. Veilig op 1.5m, gescheiden van andere restaurant gasten, even lekker stoom afblazen.

restaurant C

In samenwerking met iEar en audio partner KEF (de meest innovatieve speaker bouwer van de wereld) lanceerden zij op 27 augustus (C)inema. Een – private cinema – te boeken om samen met een groep vrienden of collega’s je favoriete concert, film of zelfs een bijzondere documentaire te bekijken. Uiteraard onder genot van de lekkerste bites en/of gerechten uit het restaurant. Veilig en vertrouwd op 1.5m met alleen door jou geselecteerd gezelschap.

restaurant C

Er zijn diverse arrangementen en shifts te boeken. Zo is er de lunch shift met een 3 gangen lunch. Of een borrel shift met heerlijke bites, ook wel de nieuwe VRIJMIBO genoemd. Tijdens de diner shift serveren ze een 4 gangen menu, en dineer je gewoon vanuit je luie stoel terwijl je geniet van jou favoriete film of concert. Met het late night arrangement sluiten ze de avond af en is de bar open voor onbeperkt bier, wijn of fris.

(C)inema werd gelanceerd met een Lowlands collab. Een live stream vanuit hun hoofdkwartier in de Melkweg Amsterdam waar live optredens werden gegeven en waar we konden inschakelen op de beste optredens van de afgelopen jaren. Bij (C)inema werken ze met het u vraagt wij draaien (met uitzondering van redelijkheid) principe. Bekijk, met de beste geluidskwaliteit van de stad, samen met je collega’s of het vrienden het concert waar je anders nooit van je leven bij zou zijn geweest en geniet van goed eten en drinken!