CHOCOLADEMELK MET DE SMAKEN VAN SNICKERS EN TWIX, HET BESTAAT NU!

Inspiratie

Chocolademelk is voor iedereen een stiekeme guilty pleasure. Maar er was nog één ding wat je miste in je leven, chocolademelk met de smaak van je favoriete chocoladereep. De smaken van Bounty en Mars Milk kende wij al. Maar vanaf nu zijn de nieuwe smaken Snickers en Twix chocolademelk ook te vinden in de winkel, en het is echt alsof je een slok neemt van je favoriete chocoladereep. 

chocolademelk

De Snickers chocolademelk heeft een opvallende, nootachtige smaak, vermengd met de smaken van chocolade en karamel. Maar ook de Twix chocomelk is zoals je hem zal herkennen met een mix van chocolade, karamel en koekjessmaak.  

Beide chocolademelk smaken geïnspireerd op de repen van Snickers en Twix zijn gemaakt met echte magere melk en bevatten 14 gram eiwitten en 270 calorieën per 400ml (Ter vergelijking: Wanneer je 400ml melk hebt, bevat dit ongeveer 13 gram eiwitten en 168 calorieën). Klinkt best goed toch? Heerlijk als dessert of als middagsnack inclusief een gratis melksnor!  

Maar na dit goede nieuws, hebben we helaas ook nog slecht nieuws. Helaas is de Snickers en Twix chocomelk op dit moment nog niet in de Nederlandse supermarkten te vinden. Om de Snickers en Twix chocomelk te proberen, moet je een tripje boeken naar Amerika.

Als je dan toch in Amerika bent, dan kan je direct ook de M&M’s met Nutella smaak meenemen. Misschien een extra koffer mee op reis?  

Bekijk ook