Primeur! Poké Perfect en Sjefietshe lanceren samen de ceviche bowl.

Inspiratie

Kiezen tussen een Poké bowl of ceviche is vanaf vandaag niet meer nodig. Poké Perfect en Sjefietshe slaan handen ineen en lanceren samen een nieuwe zomerspecial: De Ceviche Bowl. Een primeur in Nederland, want nog nergens anders is dit smaakvolle gerecht en deze vernieuwende combinatie te verkrijgen. Vanaf vandaag is de special bij alle Poké Perfect vestigingen in Nederland af te halen of online te bestellen.

ceviche bowl

Zomer special: de ceviche bowl

Voor de special voor deze zomer ging Poké Perfect – het Nederlandse familiebedrijf dat gespecialiseerd is in gezonde gerechten – op zoek naar een geschikte partner om dé ideale poké bowl voor het warmste seizoen van het jaar neer te zetten. Al gauw kwamen ze uit bij Sjefietshe, de populaire ceviche bar uit De Pijp, die culinaire liefhebbers als sinds 2019 verblijdt met mooie visgerechten en diverse spannende ceviches. En het blijkt: Hawaii en Peru weten elkaar feilloos te vinden.

Poké Perfect en Sjefietshe zijn de eerste in Nederland die een ceviche bowl lanceren. In de bowl zijn vooral frisse, zomerse smaken en ingrediënten te vinden zoals dorade, Leche de Tigre, mango, rettich en sesam kimchi. De bowl voldoet als volwaardige maaltijd en wordt, zoveel mogelijk, bereid met duurzame geproduceerde en lokaal verkregen producten.

ceviche bowl

De Zuid-Amerikaanse ceviche is – samen met de poké bowl natuurlijk – een van de populairste gerechten van het moment en dat kan Sjefietshe beamen. Poké Perfect had al tijden het idee om de handen op een dag ineen te slaan met de Amsterdamse ceviche bar. De mooie visproducten en frisse en zomerse smaken geven de filosofie achter Poké Perfect weer en gaan perfect samen met de pure, smaakvolle en gezonde ingrediënten die de poké-expert graag gebruikt. En et voilà, hét zomergerecht van 2021 is daar!

De ceviche bowl is te verkrijgen van juni t/m augustus en kost €12,50. De bowl is verkrijgbaar op alle locaties van Poké Perfect, via de website of via de Thuisbezorgd en Uber Eats.