Campfire Stories

Inspiratie

Mensen laten zien hoe mooi de wereld is en opnieuw de connectie aangaan met de natuur. Waarom? Buiten is alles beter, je ruikt beter, je ziet meer en heel belangrijk, eten smaakt lekkerder buiten. Enige wat dan nog mist is een goed kampvuurtje. Meet Campfire Stories.

Campfire Stories

Campfire Stories

Vanuit een overtuiging dat mensen en de wereld erbij geholpen zijn door meer te contacten met die natuur en dus met elkaar is Campfire Stories ontstaan. Lekker ‘normaal’ doen met z’n allen, weten waar je producten en eten vandaan komen en gebruiken wat je nodig hebt. Om de bezoekers handvatten te geven dit in hun dagelijks leven toe te passen zit het weekend vol met storytellers en workshops.

Campfire Stories vind uiteraard plaats lekker in de buitenlucht op een prachtig stukje Nederland. De buitenmens zal zich er gelijk thuis voelen en een weekendje de stad ontvluchten kan hier met gemak. De workshop worden het hele weekend gehouden en er zijn bijna altijd meerdere om uit te kiezen. Maar onthoudt: het weekend is helemaal aan jezelf om in te vullen.

Campfire Stories

Campfire Stories en Workshops

Eén ding hebben alle storytellers en workshop begeleiders gemeen: een enorme drive en passie voor wat zij doen. Een heel weekend proberen zij die passie over te dragen op jou. Extra bijzonder is dat alle sprekers er het hele weekend bij zijn en zelf ook meedoen aan het programma. Uiteindelijk vind je de meeste magie plaats tijdens de maaltijden of s’avonds rond het kampvuur met een ijskoud biertje.

Wanneer dit festijn plaatsvindt? Zet maar een kruisje bij het weekend van 30 augustus tm 01 september, voor een weekend vol pannen boven open vuur, workshops ukelele en de krachtigste verhalen (rond een kampvuur of af en toe ergens anders). Voor tickets en extra info is de website the place to be.