Je kater wegeten doe je op deze brunchplekjes

Inspiratie

Het is zondag en Amsterdam ontwaakt met een bonkend hoofd en droge mond. De kater is genadeloos, maar lieve mensen: hij gaat ook weer over. Iets sneller gaat hij over wanneer je goed eet en drinkt na een avondje “die handjes in de lucht”. Dus te hard gefeest of een glaasje te veel op en wakker geworden met koppijn? Die genezen jij en je vrienden super snel met deze brunch adresjes. Ook als je geen kater hebt kun je trouwens heerlijk genieten van deze tentjes. Let’s go brunchen Amsterdam.

brunchen Amsterdam

Brooks

Gevestigd onder het Beethoven Hotel, krijg je gelijk een huiskamergevoel wanneer je bij Brooks een plekje vindt. He ontbijtmenu bestaat uit klassiekers, zoals american pancakes en croissants. Voor de avonduren heb je keuze uit verschillnde burgers, salades en is er ook een een driegangenmenu beschikbaar. Op elke tweede vrijdag van de maand kun je ook nog eens genieten van live jazzmuziek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brooks (@brooksamsterdam) op

STEK Amsterdam

Voor eggs benedict met spinazie of wentelteefjes moet je bij STEK Amsterdam aanschuiven. Bij dit leuke tentje aan de Wibautstraat ook zelfgemaakte saucijzenbroodjes of een heerlijke STEK burger en frietjes met truffelmayonaise, als eens wat anders wilt. Kies een plekje binnen of in het zonnetje op het terras.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stek Amsterdam (@stekamsterdam) op

Teds

De brunch hemel, waar ze (bijna) 12 uur per dag een goddelijke brunch serveren. Of je gezond de dag wilt beginnen of een kater probeert weg te werken, bij Teds kun je voor alles terecht. En natuurlijk de brunch cocktails niet vergeten: de Bloody Julio, de Mimosa en de Berlijnse Moscow Mule garanderen een gezellige boozy (zondag)middag. Je bent welkom van 7 tot 17 uur bij Teds. Dit is misschien wel het beste brunchen Amsterdam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TEDS All Day Brunch (@teds_place) op

Little Collins

Een heerlijk plekje voor een boozy brunch in Amsterdam is Little Collins. De eigenaar uit Melbourne, weet hoe je Aussie breakfast op tafel kan zetten. Vervang je koffie door een van een klassieke Bloody Mary’s of ga eens voor een Kiwi Caipirinha en je hebt de beste boozy brunch die je je maar kunt wensen op een zondag. Reserveren wordt wel sterk aangeraden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Little Collins Restaurant (@littlecollinsamsterdam) op

The breakfast club

Met verschillende locaties in de stad, heb je het voor het kiezen. De hele dag genieten van ontbijtjes en lunch bij The Breakfast Club. Kies een ontbijt op basis van een stad of stel het lekker zelf samen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Breakfast Club Amsterdam (@thebreakfastclubamsterdam) op