BYO Baopakket van Bo Nam (in een sneakerbox!!)

Inspiratie

Gooi de eigenaren van Bo Nam* en foodmarketeer Roger Bloem in een kamer, wacht een halve dag en ze komen naar buiten met… een sneakerbox!! Uiteraard wel gevuld met de overheerlijke bao’s (en meer) van Bo Nam*. Zonder dollen, het BYO baopakket verpakt in een sneakerbox is even geniaal als het nuttig is; klanten buiten het bezorggebied van Bo Nam kunnen nu ein-de-lijk ook thuis weer genieten van hun favo bao’s.

Bo Nam

Bo Nam *s bao buns bouw je nu zelf met het baopakket.

Voor de horecasluiting bezorgde de Aziatische Bistro al gerechten als pho, bao buns en springrolls. Klaar ben je zou je denken, gewoon doorgaan met bezorgen. Niks was minder waar. Het restaurant heeft namelijk ook veel gasten buiten het bezorggebied wonen, waardoor gerechten te lang onderweg zijn. Oplossing? Een Build Your Own Baopakket. 

Met het Bo Nam* baopakket krijg je alle ingrediënten en de instructies om in enkele minuten een compleet Bo Nam* diner op tafel te zetten. Het initiatief van het baopakket komt van foodmarketeer Roger Bloem. “De oplossing is zo simpel als het klinkt: Wanneer een gerecht niet lang goed blijft moet je het thuis in elkaar zetten.

Bo Nam

Sneakerheads unite!

Om de thuiskookbox een unieke Bo Nam* stijl mee te geven hebben ze het baopakket verpakt in een toffe sneakerbox. Waar je bij Nike misschien af en toe nog die L pakt, kan je bij Bo Nam* gewoon weer blij worden van het “You Got Them” scherm.

Het baopakket is te bestellen op Bo-Nam.nl. De box is voor twee personen en kost €39,95. In de box zitten ingrediënten en instructies voor 4 bao buns (2x pulled pork, 2x pulled mushrooms), imperial rolls én fried rice. 

Bo Nam
Cop or Drop?