Te koop bij Lidl: een goedkope Big Green Egg BBQ!

Inspiratie

De Big Green Egg BBQ…wie droomt er niet van. Het is volgens velen een prachtig apparaat, maar niemand kan er omheen dat het toch ook wel een aardig zakcentje kost. Nu niet meer, want de Lidl heeft nu namelijk een goedkopere versie van de bekende BBQ.

barbecue recepten

Big Green Egg BBQ

Wij Nederlanders zijn dol op barbecueën en de hele zomer ruikt er altijd wel een achtertuin naar net iets verbrand vlees. Lekker met al je vrienden in de tuin of in het park, het maakt natuurlijk niet uit…als je barbecue maar een beetje fijn is dan. De Lidl is wat ons betreft een favoriet als het aankomt op zomerknallers. Man-Man.nl meldde laatst al iets over een spotgoedkope opblaasbare jacuzzi en nu komt er een deal die minstens zo goed is: een goedkope variant van de Big Green Egg BBQ!

big green egg bbq

Deze goedkopere variant van de Big Green BBQ heet Buschbeck Kamado 13″ en is geschikt voor temperaturen tot maar liefst 370 graden. Een groot grillrooster van Ø27 cm. Naast grillen op de hogere temperaturen is hij ook geschikt voor langzaam garen op temperaturen van 110-135 °C en is de warmte gemakkelijk te regelen via de luchtsleuf. Deze BBQ van hittebestendig keramiek met vuurvaste binnenkant rust in een standaard van gelakt metaal. De buitenzijde van de oven heeft een duurzame, weerbestendige coating en een greep van bamboe. Dit alles maakt deze BBQ stijlvol, praktisch en mannelijk.