Collab alert: Belvedere x Sjefietshe = Belviche!

Inspiratie

Belvedere Vodka en Sjefietshe hebben de handen ineen geslagen en een bijzonder gerecht ontwikkeld: een ceviche gegaard in de nieuwe Lemon & BasilOrganic Infusion vodka van Belvedere. Een vodka infused ceviche dus, oftewel Belviche! Belvedere staat voor pure smaken, premium kwaliteit en 100% natuurlijke ingrediënten. Net als Sjefietshe, bij deze Amsterdamse food hotspot ben je omringd met verse producten en staan pure smaken centraal.

Een goede match dus. En wat blijkt, ceviche met vodka is een perfecte combinatie.

Belviche

Belviche

Het resultaat van de samenwerking: de Belviche. Een ceviche van dorade gegaard in Belvedere Lemon & Basil Organic Infusion vodka. De dorade is in gravad lax-style, à la minute gegaard in vodka met citroenrasp, basilicum olie met daarnaast avocado, venkelkruid, zuurdesem crisps en salsa verde. Dat is nog niet alles, bij het gerecht krijg je een bijpassende Belvedere Lemon & Basil Spritz-cocktail.

Vanaf vandaag tot 1 oktober is de Belviche, vodka-ceviche met Belvedere cocktail, exclusief verkrijgbaar bij Sjefietshe voor slechts € 25,00. Heerlijk voor zowel lunch als diner.

Belviche

Belvedere Organic Infusions

De Organic Infusions bestaan uit drie heerlijke premium vodka’s met een biologische smaak: Blackberry & Lemongrass met een vleugje salie; Lemon & Basil met een vleugje Vlierbloesem; en Peer & Ginger met een druppel honing. Met trots gemaakt met de natuur, zonder toegevoegde smaakstoffen en suikers. De Organic Infusions zijn het perfect drankjevoor elke gelegenheid, of je nu geniet van een vodka-soda of je favoriete cocktail mixt.

De Belvedere Organic Infusions zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de betere drankenspecialist.