Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden

Inspiratie

Wij waren bij het startschot van de culinaire samenwerking tussen Belvedere Vodka en Schilo van Coevorden, de chef bekend van restaurant Taiko. De chef stelde een menu samen geïnspireerd door de herkomst van de vodka en de natuurlijke smaken van het land. De gehele maand augustus kan jij dit alles ook proeven.

Schilo van Coevorden

Schilo van Coevorden x Belvedere Vodka

Om het vakmanschap van Belvedere Vodka te vieren bundelt het merk de krachten met chef Schilo van Coevorden in een exclusief 4-gangen menu met uiteraard cocktailpairing. Het menu is alleen de maand augustus te ervaren in de Brasserie van het Conservatorium hotel.

“Voor deze samenwerking bracht ik mijn team van de stad naar het land. We lieten ons inspireren door de herkomst van Belvedere Vodka en haar pure smaken, de hoge kwaliteit van ingrediënten en dat luxe gevoel, zonder poespas.” – Schilo van Coevorden, Executive Chef Conservatorium hotel

Schilo van Coevorden

Het menu

Natuurlijk, puur en kwaliteit. Niet alleen de kernwaardes van Belvedere Vodka, maar ook chef Schilo van Coevorden kan zich hierin vinden. Zo combineert hij in restaurant Taiko zijn Oosterse specerijen met lokale vis en verse groenten tot moderne Aziatische gerechten. Voor deze samenwerking richt hij zich eenmalig op een ander deel van de wereld: Polen.

Wie deze unieke samenwerking wil proeven moet dat deze maand nog doen. Het menu (€78,-) en de Belvedere Vodka cocktailpairing (€60,-) zijn exclusief in de maand augustus te bestellen in de Brasserie van het Conservatorium hotelSchilo van Coevorden