Belvedere Heritage 176; De smaak van het verleden

Inspiratie

Traditionele Poolse technieken gebruikt door makers tot de 19e eeuw, en deze dan herzien en geïnnoveerd; dat is wat geleid heeft tot Belvedere Heritage 176. Een vernieuwende rogge spirit gemaakt met een eeuwenoud moutproces in een hedendaagse uitvoering. Belvedere blies deze traditie nieuw leven in en zette een malted rye spirit zoals geen ander neer waarin het vakmanschap en verleden onmiskenbaar terug te vinden is.

Belvedere

Belvedere Heritage 176

Belvedere staat voor smaak en karakter en dus heeft de Heritage 176 niet veel meer nodig dan een glas vol ijs en een vleugje citroen om volledig tot zijn recht te komen. Naast dit pure drankje – de ‘Heritage Rocks’ – lanceert het premium vodka merk dit najaar ook een aantal, eenvoudige, cocktails die de complexe smaken van de vodka perfect weergeven. Zo zijn de lichte en frisse ‘Belvedere B’ en ‘Heritage Highball’ met onder andere citroensap en honing ideale drankjes voor overdag of als aperitief en is de krachtige ‘Heritage Style’ met honing en walnootbitters heerlijk voor iets later op de avond.

Belvedere x Wils

De ‘176’, met vermouth, bénédictine en grapefruit bitters, is in de maand oktober onder andere te verkrijgen bij Restaurant Wils in Amsterdam-Zuid waar de liefde voor vuur en vakmanschap eveneens centraal staat. De cocktail wordt gepaired met langoustine geserveerd met rundervet, Granny Smith en brioche. Dit geldt alleen voor aankomende maand, reserveer dus snel een tafeltje hier.

Belvedere