BACARDI RUM MONTH: wat is ‘still spicy?’

Inspiratie

Het is al een ruim weekje Rum Month en dus een perfect moment om dat heugelijke feit weer even onder de aandacht te brengen, specifiek te kijken naar een leuk rum-product (zei er iemand spiced rum?!?) én een te gek en simpel Bacardi cocktailrecept te delen die ook nog eens perfect is voor je summer body!

Bacardi

Bacardi Rum Month

Bacardi tovert deze zomermaand weer om tot een Caribisch feest en verrast een maand lang met vernieuwende cocktails die te drinken zijn in deelnemende cocktailbars door heel Nederland. Ook viert BACARDÍ ieder jaar drie iconische cocktails op vaste dagen. Wist je bijvoorbeeld dat 19 juli Daiquri Day is? Als dat geen feestje wordt!

BACARDÍ wil dit jaar tijdens de Rum Month ook extra aandacht schenken aan BACARDÍ Spiced door middel van de ‘Still Spicy?’ Want wat wordt de uitgaanscultuur na COVID-19? Weten we nog wel hoe het moet? Zijn de festival outfits die we in 2019 aantrokken nog wel spicy? En wat worden nu de do’s en don’ts op een huisfeestje of strandfeest? Deze prangende vragen worden beantwoord in drie YouTube-video’s, waarvan de eerste twee al klaar voor je staan.

Bacardi

Summer body bouwen

De perfecte cocktail voor deze zomer? Volgens ons is dat de Skinny Colada. Wél smaak, niet te veel calorieën. Win-win toch. En gelukkig super simpel. Meng onderstaande ingrediënten in een longdrink glas en spice hem wellicht op met een feestelijk rietje of parasolletje.

50ml BACARDÍ Spiced
15ml limoensap
40ml ananassap
40ml kokoswater

Geniet!