Amsterdam Weekend Guide (8+9+10 februari)

Inspiratie

Weekend!! Oh, weekend we love you. Na een week hard werken is er niks fijner dan ontspannen door dingen te doen die je het allerliefste doet. Geen tijd dus te verspillen met bedenken wat je moet gaan doen, laat dat maar gewoon aan ons over. Wij hebben drie ontzettend leuke en verschillende activiteiten onder elkaar gezet in deze Amsterdam Weekend Guide zodat jij je vrijdag, zaterdag én zondag helemaal optimaal benut.

Borrelen boven Mokum! Vrijdag 8 februari

Om je Amsterdam Weekend Guide nog net even wat lekkerder te laten beginnen, heeft Juniper & Kin iedere twee weken Borrelen Boven Mokum: de beste borrel met een fijne DJ & het mooiste uitzicht hoog boven ons eigen Amsterdam. Aanstaande vrijdag Joseph Creature, samen met zijn saxofoon, achter de draaitafel. Ze beginnen lekker om 17:00 met een biertje, wijntje of een van de geweldige cocktails met veelal Nederlandse producten. Proost op de vrijdag!

Amsterdam Weekend Guide

Bo Nam x The Aiscream Karaoke Show | Asian New Year Edition – zaterdag 09 februari

“Wij” zijn al eventjes bezig met onze nieuwe jaar, maar in Azië hebben ze pas net oud en nieuw gevierd. Dit feestje is natuurlijk ook hier het vieren waard en waar kan je dat beter dan bij de Aiscream Karaoke Show met een flinke dosis (Hip Hop en R&B) Karaoke. Van te voren lekker happen bij Bo Nam kan natuurlijk. Wel even reserveren.

Amsterdam Weekend Guide

RAUW at Razmataz – zondag 10 februari

Een ode aan de steak tartare! Een dag dat in het teken staat van de beste steak tartare van Amsterdam (dat vinden ze zelf dan 😉 ) Je kan vanaf 16.00 uur terecht voor deze signature dish van chef Richard Taylor! Geniet van dit RAUWE gerecht geserveerd met geroosterd brioche brood, frietjes van Friethoes en Spätburgunder!

Ps: maak wel even een reservering, dan ben je verzekerd van je steak.

Amsterdam Weekend Guide

Fijn weekend lieve mensen.