Amsterdam Weekend Guide (23 + 24 + 25 november)

Inspiratie

Weekend!! Oh, weekend we love you. Na een week hard werken is er niks fijner dan ontspannen door dingen te doen die je het allerliefste doet. Geen tijd dus te verspillen met bedenken wat je moet gaan doen, laat dat maar gewoon aan ons over. Wij hebben drie ontzettend leuke en verschillende activiteiten onder elkaar gezet in deze Amsterdam Weekend Guide zodat jij je vrijdag, zaterdag én zondag helemaal optimaal benut.

Bacchus Wijnfestival (Vrijdag 23 november)

Wijnliefhebbers & Feestvarkens! Op 23, 24 en 25 november viert Bacchus een feestje in de Centrale Markthallen in hartje Amsterdam met wijn, veel wijn! Bacchus Wijnfestival gaat je verrassen in de Centrale Markthallen in Amsterdam. De historische bijnaam “De Buik van Amsterdam” gaan we in ere herstellen met een smaakvolle winter editie.

Amsterdam Weekend Guide
Foto: Jorn Baars ©

Indische avond met Brandt & Levie (Zaterdag 24 november)

Begint jouw maag te knorren bij het horen van gado gado, rendang en nasi goreng, maar heb je ook weleens van terong belado, sateh kambing en sop buntut gehoord? Dan is dit het diner voor jou! Wat kan je deze avond verwachten? De avond begint om 18.00 uur in de slagerij van Brandt & Levie met een hapje en een drankje.
Om 19.00 uur gaat iedereen aan tafel en zullen de dames (Maureen en Melissa) een zeven gangen diner serveren. Zeven?! Ja, zeven. In de Indische keuken moet het aantal gangen altijd oneven zijn.

Amsterdam Weekend Guide

BAUT BURGERFEST (Zondag 25 november)

Bij BAUT BURGERFEST, zal er worden gezorgd voor burgers, bier, bierpong en natuurlijk volop muziek. Daarbij roept het restaurant via Facebook iedereen op om zijn of haar meest epic burger recept in te leveren.

Amsterdam Weekend Guide

Extra: BAUT BUURTBINGO (woensdag 28 november)

Wat is er leuker dan bingo-en met je buur of buuf?!

👫 // BAUT BUURTBINGO:
Gratis entree
Gezellig met je buuf en buur
Winterse prijzen
Grand prize: volledig verzorgd diner bij BAUT!
€1 per bingokaart

Amsterdam Weekend Guide