24h Chefs: heerlijk eten én een goed doel steunen!

Inspiratie

Op zondag 17 februari om 0:00 uur  is het weer zover, de derde editie van 24H Chefs van start. Hét culinaire event van Nederland waarbij 24 topschefs 24 uur achter elkaar koken voor het goede doel.

Ze mogen weer

Tijdens de kookmarathon kunnen 400 gasten in 8 dagdelen genieten van het bijzondere negen gangen menu bij Juniper & Kin, de Kitchen Garden Bar op de 21ste verdieping van het QO Hotel in Amsterdam. Elk uur neemt een andere sterrenchef plaats in de keuken om 3 gerechten te bereiden. Op zaterdag 16 februari rond 20.00 start de kickoff met de gastromarathon en begint het aftellen naar 0:00 uur om in 24 uur 72 gangen te serveren. Er zijn vier verschillende VIP tafels beschikbaar, voor de 8 dagdelen beschikbaar. Losse zitplaatsen zijn uiteraard ook te koop. Naast de kookmarathon is er live entertainment aanwezig en kun je ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Momenteel is het gehele programma nog niet bekend, maar dat zal in de komende week snel gebeuren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 24H Chefs (@24hchefs) op

Rode Kruis

De opbrengst gaat van het evenement gaat in zijn geheel naar het Rode Kruis die dit jaar geld inzamelt voor mensen die op de vlucht zijn. Kun je niet bij 24H Chefs zijn? Dat geeft niks, je kunt altijd nog geld doneren op de site of via het Rode Kruis.