Upcoming: Do Not Disturb

Hotspot

In het souterrain van het W Amsterdam, verborgen onder de klinkers van de hoofdstad, zijn de donkerste uren het levendigst. Eind maart vonkt er een nieuwe energie in de hoofdstad, The Entourage Group introduceert dan Do Not Disturb; een bruisende plek van luxe dranken, energieke muziek, high-end service en sociale connecties.

Do Not Disturb

Do Not Disturb – Lounge bar

De signature 360-graden bar evert de vonk die de energie van Do Not Disturb laat ontvlammen. Het is het hart van de lounge. Door te focussen op het sociale aspect van cocktails en spirits, stimuleert Do Not Disturb aan de bar nieuwe ontmoetingen, waar de tafels die op verschillende verhogingen verspreid liggen, juist de plek zijn waar vrienden in een intiemere setting elkaar ontmoeten. Wat het geval ook mag zijn, luxueuze spirits smeren de gesprekken. Van het eerste nipje van de avond tot de allerlaatste cocktail in het diepst van de nacht serveert Do Not Disturb een menu van premium spirits en high-end champagnes.

Do Not Disturb

In het design..

Van Do Not Disturb maken duisternis, zwart beton en staal de dienst uit. Verlichting bij de entree flitst over de vloer, de muur en het plafond om de diversiteit aan gasten organisch naar de lounge te leiden. Een hightech plafond van 1200 LED-buizen creëert een raadselachtig patroon boven de centrale bar. Donkerblauwe fluwelen banken en de verchroomde tafels vormen het nachtelijke decor voor de menigte van nationale en internationale stedelingen. Als een plaats waar een goed verhaal begint. De Nederlandse ontwerper Bjorn van den Berg, wiens ontwerpen werden gedragen door artiesten als Gwen Stefani, kleedt het personeel van de lounge & bar.