Turkish Tale: nieuw Turks, woman owned, restaurant geopend in Eindhoven!

Hotspot

Als er een restaurant opent waar ik, toch wel flink Amsterdams georiënteerd #sorry, spontaan van naar Eindhoven wil gaan…dan willen we dan uiteraard ook gelijk met jullie delen. Afgelopen 17 mei opende in Eindhoven de deuren van restaurant Turkish Tale. Chef-kok Hale Amus Vermeulen (auteur van ‘De Bijbel van de Turkse Keuken’) maakt met de opening de Eindhovense food scene weer een stukje spannender.

Turkish Tale

Met haar eigen plek biedt Hale een plek die de smaken en tradities van heel Turkije laten zien. Het restaurant ligt in het hart van Eindhoven en heeft een gezellige en gastvrije sfeer, met een leuk decor en zachte verlichting die een warme en uitnodigende sfeer creëren. Het menu wisselt dagelijks en bevat een selectie authentieke Turkse gerechten en mezes die vegetarisch en veganistisch vriendelijk zijn.

Ter plekke eten, afhalen, catering én workshops

Het restaurant is vijf dagen per week open en naast ter plekke dineren kan er ook afgehaald worden. Extra leuk; Hale zal ook workshops organiseren waar gasten kunnen leren hoe ze traditionele Turkse gerechten kunnen bereiden. Deze interactieve workshops, geleid door Hale zelf, geven deelnemers de kans om nieuwe Turkse gerechten en tradities te leren terwijl ze genieten van een leuke en sociale ervaring.

info@turkishtale.nl
https://turkishtale.nl
instagram.com/turkishtale.ehv