Nieuw in Deventer: The Lemon Suites

Hotspot

Een vaste waarde in het altijd gezellige Deventer is restaurant ‘The Lemon Tree’. Een plek die bol staat van de beleving. Beleving in de vorm van het, natuurlijk een ingetogen, interieur. In de vorm van de pure smaken die het menu domineren en zeker ook beleving in de vorm van het warme welkom en de passie volle bediening. Een restaurant verlaten na een fijne avond voelt soms als een bubbel die barst, het einde is te abrupt. Met de komst van design hotel ‘The Lemon Suites’ komt daar nu een einde aan.

The Lemon suites

The Lemon Suites – liefdevol minimalisme

Het ontstaan van The Lemon Suites is een samenkomst van een jarenlange gedeelde liefde voor service en kwaliteit tussen twee jeugdvrienden. Maurice Visser en Valentijn Bergers zijn de twee eigenaren van deze bijzondere plek en samen hebben zij een plek willen creëren waar een passie voor verhalen en een ontembare liefde voor mooie producten bij elkaar komen.

The Lemon Suites is een eigenzinnige mix van minimalistisch design en pure warmte. Een plek om je in alle rust te verwonderen, geïnspireerd te raken en je thuis te voelen.

The Lemon Suites

The Lemon Suites – 3 bijzondere en eigen suites

Design Hotel The Lemon Suites bestaat uit drie geheel eigen suites, elk met een eigen karakter en unieke eigenschappen. Kiezen wordt lastig, dus leek het ons wijs om alle drie kort te introduceren zodat je een gedegen keuze kunt maken.

The Penthouse Suite

Geniet vanuit deze suite van een uitzicht over Deventer en de IJssel. De Penthouse suite op de bovenste verdieping is ultieme luxe en comfort. Houten elementen zorgen voor de perfecte sfeer, en de aparte eet- en woonkamer maken hem geschikt voor elke gelegenheid. Met tot 6 personen kun je hier genieten. In de ruimte slaapkamer kom je volledig tot rust en in de luxe badkamer kun je alleen maar oog hebben voor het royale bad, een echte eyecatcher.

The Lemon Suites

The Lemon Suites

Een tijdloos ontwerp gekenmerkt door luxe en warme, rustgevende tinten. In de suite vind je een rijkelijk gevulde bar en voldoende ruimte om samen te genieten van het uitzicht op de charmante binnenstad. Het champagne goudkleurige bed vangt gelijk je aandacht wanneer je de stijlvolle slaapkamer binnenloopt. Een ander hoogtepunt van de suite is de luxe badkamer met dubbele douche die je verblijf in deze suite helemaal compleet en onvergetelijk maakt.

The River Suite

Sfeervol en tegelijkertijd minimalistisch, dat is The River Suite. Wanneer je over de handgemaakte zijden tapijten en vloeren loopt vallen je ogen direct op de luxueuze sfeerverlichting die uit de ensuite badkamer komt.

In de suite heb je voldoende ruimte om samen met je gasten te genieten van het uitzicht terwijl je plaatsneemt in de sofa’s of aan de eettafel die ruimte biedt voor zes mensen. Het uitzicht op de IJssel vanaf daar is majestueus en sprookjesachtig te noemen.

The Lemon Suites

A Culinary stay

Zoals in de intro al beschreven is een bezoek aan The Lemon Suites niet compleet zonder een bezoek aan restaurant The Lemon Tree, en vice versa. Bij The Lemon Tree kies je uit 4,5 of 6 gangen en laat je de rest over in de capabele handen van het team. Het ontspannen begint daar gelijk. Het restaurant dankt haar naam aan de grote citroenboom die in de zaak pronkt, en dit is dan ook een geliefd plekje.

Andere zeer geliefde plekjes, zijn die aan de Chef’s Table. Hier geniet je van het 8-gangen menu, terwijl je de chefs rechtstreeks in de ogen kijkt (en op de handen uiteraard).

The Lemon suites