Hotspot: The Good Companion

Hotspot

Wie is er nou niet dol op Fish & Chips? De mannen van The Good Companion in ieder geval wel. Wat ooit begon als een Fish & Chips restaurant is nu al een tijdje een full-on visrestaurant, met gelukkig voor ons allen nog steeds die Fish & Chips.

The Good Companion

The Good Companion

De Westerstraat is dan wel midden in de Amsterdamse Jordaan, voor veel mensen is het toch meer een ‘doorvoer-straat’. The Good Companion zou zomaar eens een goede reden kunnen zijn om er lekker te stoppen en je avondje Jordaan te beginnen. Zoals gezegd staan ze bekend om hun Fish & Chips, maar uiteraard vind je er veel meer op het nieuwe menu boordevol comfort seafood.

The Good Companion

On the menu

Zo proefde wij er de oester op drie verschillende manieren. Ceviche, huisgemaakte sardines in blik en (aanrader) de scheermessen. Lekker biertje erbij en je avond is begonnen. Van alle Fish & Chips vonden wij die van gerookte schelvis het allerlekkerst, maar vergeet ook zeker de vissersstoof niet. Ben je er op dinsdag, bestel dan de mosselen want ‘Mossel dinsdag’. In de categorie ‘niet-vis’ zijn de tempura vegetables ook zeker aan te raden. Ben je in de buurt, gewoon naar binnen en lekker wat bestellen. Al zou je het alleen al voor de bediening doen. Elke laatste zondag van de maand is er Sunday Boil, iets wat zomaar een nieuwe trend kan worden volgens ons.

The Good Companion