The Avocado Show Downtown

Hotspot

Oooo halloooo: een nieuwe The Avocado Show, en deze keer Downtown! 

Je kent vast The Avocado Show To Go op de Willemsparkweg of je hebt wel eens een ontbijt of lunch bij de The Avocado Show in de pijp genuttigd. Wanneer je een echte fan bent van de advocaatpeer, kan je je geluk nu niet op. Alle concepten komen op deze nieuwe locatie samen met als “extra en nieuw” een dinner experience! Aan de Keizersgracht in Amsterdam heeft The Avocado Show Downtown haar deuren geopend. Wij werden nieuwsgierig in welke vorm en op welke creatieve manieren deze gezonde vrucht verwerkt kan worden voor het avondeten. De vraag die voorafgaand aan mijn bezoek vooral speelde was ‘hoe kunnen ze deze kleine groene vrucht, verwerken tot één volledig gerecht’. Deze vraag was aan het einde van de avond gelukkig dubbel en dwars beantwoord.

The Avocado Show

The Avocado Show Downtown

We begonnen met een grote schaal taco’s die net iets anders zijn dan je waarschijnlijk kent, namelijk met truffel-guacamole. Ook waren wij verrast over de smaak van de ‘avocado fries’. Net iets anders dan de variaties die we nu al kennen. Mede-eigenaar Ron Simpson vertelt dat hun ‘avocado fries’ als diepvries avocado fries ontwikkeld worden voor de horeca en dus binnenkort een leuke nieuwe aanwinst op je snackmenu voor bij de borrel gaat zijn.

Hierna volgen de spectaculaire en kleurrijke poké bowls met zalm, maar ook als vegan optie te verkrijgen.  Het valt op dat alle avocado’s prachtig groen zijn en goed van smaak, hoe kan dit? Met liefde gemaakt en bereid van alleen maar duurzame avocado’s zo zegt het vriendelijke personeel.

The Avocado Show

Avocado Lifestyle

Of je nou wel of geen ijsliefhebber bent.. Proef even het veganistische ijsje van pindakaas en avocado-boter. Neem ondertussen ook even een kijkje bij de lifestyle collectie vol met merchandise, kookboeken en eigen food items. Krijg je nou niet genoeg van de heerlijke gerechten met avocado dan is het binnenkort ook mogelijk om avocado-kookworkshops te volgen.