HAARLEM HOTSPOT: TATSU

Hotspot

Wanneer je Tatsu letterlijk vertaald staat er draak, maar de eigenaren van deze gloednieuwe zaken (jaja, meervoud) in Haarlem bedoelen er meer iets mee als ‘de draak die opstijgt’ wat je dan weer kan interpreteren als ‘net een tandje beter’. De eigenaren namen Sumo 1 en 2 in Haarlem over, hielden het concept maar dan nét een tandje beter. Lekkerder, mooier en met meer ruimte voor aandacht. Maar wel gewoon nog all you can eat!

Tatsu

Tatsu – sushi klassieker en nieuwe favorieten

Sushi succesformules – zoals de nigiri’s en maki’s – maken uiteraard hun rentree en ook alle andere Aziatische klassiekers van ‘Gyoza’ tot de ‘Veggie Udonsoup’ en de ‘Sesame balls’ zijn op de kaart terug te vinden. Daarnaast staat een aantal gerechten te springen om tot nieuwe favoriet bestempeld te worden. Wat te denken van een panna cotta bereid met matcha en de ‘Alaska roll’, een maki gevuld met gefrituurde garnaal, krab, zeewiersalade en Japanse mayonaise. Ook nieuw is het ‘Deluxe menu’, een menu met gerechten die net wat exclusiever zijn zoals de ‘Truffle Salmon Lover’, ‘Supreme Spring Rolls’ en ‘Oshizushi’.

Dat al deze heerlijke Japanse gerechten perfect samengaan met een goede cocktail, hoef je ze bij TATSU niet meer te vertellen. Er komt dan ook een cocktailstation, waar de bartender live je cocktail staat te shaken – als je eenmaal een keuze hebt kunnen maken. Er zullen namelijk ruim 15 cocktails en G&T’s aan de kaart worden toegevoegd.

tatsu

Beide TATSU’s zijn zeven dagen in week open. TATSU werkt met shifts van twee uur waarvan de eerste start om 12.00 uur. De prijzen voor lunch bedragen € 21,50 voor volwassenen en € 13,50 voor kinderen. In de avond genieten kids al voor € 15,95 van de all you can eat ervaring en bedragen de kosten voor volwassenen € 29,50 op maandag t/m woensdag en € 31,50 van donderdag t/m zondag.