Spaghetteria Caffè: nieuwe formule op de JP Heije

Hotspot

De Spagh kennen we allemaal, en terecht. De heren openen nu een nieuwe formule in wat misschien wel de leukste (food)straat van Amsterdam aan het worden is, de Jan Pieter Heijestraat. Het Spaghetteria Caffè zal de hele dag geopend zijn voor pasta, broodjes, cappuccino en uiteraard een flinke dosis gezelligheid.

Spaghetteria Caffè

Spaghetteria Caffè

Royaal belegde broodjes, goede Italiaanse koffie (en voor het eerst ook mét melk) met daarnaast een soort Deli-functie: peperolie, tiramisu voor huis en zelfs Spaghetteria-sokken (of Nikes!). Naast de bekende pastagerechten is het assortiment simpelweg iets anders dan we gewend waren van de Spagh.

Spaghetteria Caffè

Nét even anders op de JP Heije…

Bij Spaghetteria draait alles om homemade pasta met verse ingrediënten en sauzen. Het is een plek waar je al weet wat je gaat bestellen voordat je gaat zitten. Een stamrestaurant waar stadsgenoten samenkomen om te eten, te drinken en plannen te maken. Met de opening van Spaghetteria Caffè bestaat de Spaghetteria-familie uit veertien restaurants, verspreid over Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Maar op de Jan Pieter Heijestraat gaat alles nét even anders. Deze Spaghetteria is namelijk niet alleen ’s avonds geopend voor een goede pasta of sgroppino, maar ook overdag. ’s Ochtends kunnen gasten er al terecht voor een snelle cornetto (niet het ijsje ;)) met cappuccino en ‘s middags voor een heerlijke lunch: van een verse pasta tot een rijk belegd Italiaans broodje. En wie wil mag daar best een latte bij bestellen, ook al is het in Italië minder gebruikelijk om na 11:00 uur nog koffie met melk te bestellen. Zoals gezegd: het gaat op de Jan Pieter Heijestraat allemaal nét even anders!Spaghetteria CaffèItaliaanse delicatessewinkel
Alle broodjes, pasta’s, desserts en koffie zijn ook af te halen en er wordt binnen een straal van vier kilometer bezorgd. Spaghetteria Caffè fungeert tevens als deli. De muurkasten staan vol met de huisgemaakte peperolie, pastasauzen en wijnen. Ook de homemade pasta is er te koop. Vers gemaakt en direct ingevroren, zodat gasten thuis altijd kunnen genieten van een bord Spaghetteria-pasta.

Spaghetteria Caffè is zeven dagen per week geopend vanaf tien uur ’s ochtends, de sluitingstijd beweegt vooralsnog mee met de overheidsmaatregelen. Er is bij Spaghetteria Caffè binnen plek voor twintig gasten en in de zomer komt daar een fijn, zonnig terras bij.