Foodini Food Fest #2 – Introducing: SERRE

Hotspot

FOODINI FOOD FEST #2 – DE TWEEDE GANG: SERRE

Op zondag 01 maart organiseren wij met Foodini de tweede editie van het Foodini Food Fest. Een zondagmiddag bij restaurant C waar 4 bevriende restaurants samen met C.Amsterdam een geweldig 5 gangen menu koken. 5 restaurants, 5 gangen voor 5 tientjes. De komende dagen gaan wij de restaurants voorstellen, en wel nu gang 2: Serre.

Serre

Serre – parel aan het water

Net anders dan de andere restaurants in het Hotel Okura Amsterdam. Gelegen aan het water is het restaurant een plek waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan. Onnodig om te zeggen; kwaliteit staat altijd centraal. Bewijs wordt geleverd in de vorm van een Bib Gourmand.

Serre

Van koffie tot lunch en van diner tot borrel

Altijd klaar staan, dat is wat ze bij Serre voor je doen. Of je nu komt lunchen met relaties, een borrel met vrienden of om iets te vieren met familie. Fijn is ook dat je er altijd kunt binnenlopen voor een kop goede koffie, goed glas wijn, lunch of diner. Niet te missen is uiteraard het sfeervolle zomerterras. Hadden we al gezegd dat deze bereikbaar is met de boot? Niet beter te beschrijven dan een stukje vakantie in eigen stad.

Serre

Serre x Foodini Food Fest #2

Serre neemt bij het Foodini Food Fest de tweede gang voor hun rekening. Bij zijn? Er zijn nog een paar tickets over en deze kan je kopen via de pagina van C.Amsterdam.