Rhythms Bar & Kitchen – naast de Johan Cruijf ArenA!

Hotspot

Maar wat heb ik dan te zoeken in Amsterdam-Zuidoost? Een vrij redelijke vraag, als je Amsterdam goed kent. Niet perse het meest bruisende stadsdeel van Amsterdam (al zullen genoeg mensen dit tegenspreken), maar het stadsdeel wordt toch wel door “alle” Amsterdammers en de rest van Nederland bezocht. Want? Nou op een klein gebiedje vind je bij elkaar de Johan Cruijf ArenA, de Ziggo Dome en de AFAS Live. Naast het thuis van ons aller Ajax, toch de drie geweldige plekken voor: muziek! Maar Foodini schrijft natuurlijk liever over eten, dus over restaurants bij ziggo dome en ook dat kan je prima vinden in Amsterdam-Zuidoost. Wereld meet Rhythms Bar & Kitchen, wat net zo lekker smaakt als het klinkt (muziekgrapje).

restaurants bij ziggo dome

Restaurants bij Ziggo Dome: Rhythms Bar & Kitchen

Naast de Ziggo Dome ligt het Jaz in the City hotel en daar is Rhythms Bar & Kitchen dan weer onderdeel van. Toch staat dit restaurant lekker op zichzelf en herken je de ingang aan de kleurrijke rasters die buiten de deur hangen. Binnen zijn kleur, hout en industrieel fijn gemixt en as we speak staat er ook een  DJ te mixen. Elke dag live music is de claim bij Rhythms Bar & Kitchen en dus is het meer dan alleen eten, het is ook entertainment.

restaurants bij ziggo dome

Het menu

Bestaat dit keer uit prachtige klassiekers met een twist. Stoof van runderwangen, een fijne Ossobuco, huisgemaakte truffel bitterballen en steak tartare. De carpaccio Asian Style verraste ons aangenaam. Rhythms Bar & Kitchen staat meer en meer bekend om hun burgers (en deze zijn top), maar het hele menu verdiend eigenlijk de aandacht van het (concert)publiek. Verder uiteraard lekkere biertjes, wijnen en van een cocktail zijn ze ook niet vies.

restaurants bij ziggo dome
Het team!

Het hele menu vind je hier. Thuis zelf aan de slag vanavond? Beetje Fish ‘n Chips is altijd een goed idee. Die staan trouwens ook bij Rhythms Bar & Kitchen op de kaart.