BAUT Backstage – hét restaurant inde Ziggo Dome en naast de Johan Cruijf ArenA!

Hotspot

Maar wat heb ik dan te zoeken in Amsterdam-Zuidoost? Een vrij redelijke vraag, als je Amsterdam goed kent. Niet perse het meest bruisende stadsdeel van Amsterdam (al zullen genoeg mensen dit tegenspreken), maar het stadsdeel wordt toch wel door “alle” Amsterdammers en de rest van Nederland bezocht. Want? Nou op een klein gebiedje vind je bij elkaar de Johan Cruijf ArenA, de Ziggo Dome en de AFAS Live. Naast het thuis van ons aller Ajax, toch de drie geweldige plekken voor: muziek! Maar Foodini schrijft natuurlijk liever over eten, dus over restaurants bij ziggo dome en ook dat kan je prima vinden in Amsterdam-Zuidoost. Zeker nu BAUT (all time favorite) de overstap naar Zuid-Oost heeft gemaakt. Nice!

BAUT Backstage

Restaurants bij Ziggo Dome: BAUT Backstage

Het concept van BAUT Backstage is geïnspireerd door de energieke sfeer van een backstage-omgeving tijdens concerten en shows. Het restaurant bij de Ziggo Dome ademt een levendige, creatieve atmosfeer uit, met industriële elementen en artistieke details die een ode zijn aan de wereld van entertainment. De inrichting is eigentijds en verrassend, waarbij gasten zich omringd voelen door de magie van het podium. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een grotere groepsbijeenkomst, BAUT Backstage heeft voor ieder wat wils. Het is niet alleen een eetgelegenheid, maar een beleving op zichzelf, waar gasten worden ondergedompeld in de opwinding en magie van live entertainment terwijl ze genieten van voortreffelijke gerechten. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een memorabele avond vol smaak en spektakel in een restaurant bij de Ziggo Dome.

BAUT Backstage

Het menu

Afhankelijk van de tijd van het concert in de Ziggo Dome is het restaurant open voor lunch, borrel of diner. Per concert stellen wij een thematisch menu samen geheel in stijl van de artiest of show. Het keukenteam is geïnspireerd door lokale producten en producenten en daarmee zijn ze duurzamer georiënteerd dan ooit! In de menu’s vind je gerechten van over de hele wereld met een knipoog naar Amsterdam.