Foodini Hotspot: Nomads Foodini Hotspot: Nomads

Foodini Hotspot: Nomads

Hotspot

Restaurant NOMADS is een restaurant Amsterdam Oost en is een ticket de wereld(keukens) rond. Om de zoveel maanden serveren deze Amsterdamse nomaden een compleet andere cuisine. Grote gevestigde landen laten eigenaren Mutsaers en Kin aan zich voorbijgaan. NOMADS trekt langs nog weinig bewandelde paden om onontdekte smaken te vinden en inspiratie op te doen voor hun volgende bestemming. Hun shared dining concept past hier natuurlijk perfect bij, want zo kun je van alles een beetje proeven. Derde stop: Portugal!

Op wereldreis met Nomads (restaurant Amsterdam Oost)

Door de fifty shades of blue en de enorme hoeveelheid planten waan je je voor even in een tropisch paradijs. Het zorgt voor een vrolijk, kleurrijk geheel, wat natuurlijk perfect past bij hun nu Portugese keuken. Mede door de enorme serre aan de voorkant is het een fotogenieke en fijne locatie met veel daglicht.

restaurant Amsterdam Oost

Portugal

Spelen de reiskriebels en drang naar nieuw avontuur op? Dat komt goed uit want de derde reis brengt NOMADS naar Portugal. De afgelopen weken dompelde NOMADS zich compleet onder in deze Mediterrane keuken om vervolgens een koffer vol authentieke recepten en ingrediënten mee terug te nemen. Traditionele gerechten als Bacalhau Abras – gezouten kabeljauw met krokante aardappelsliertjes en olijven

restaurant Amsterdam Oost

Bekijk ook