REM zet iconisch REM-eiland terug op de kaart!

Hotspot

REM heeft zijn deuren geopend, en dat betekent eten door chef-kok Bobby Rust, een uniek uitzicht over het IJ, een bar om je dag te beginnen of te eindigen en het vooruitzicht op één van de gaafste dakterrassen van Amsterdam!

REM

REM: een letterlijk hoogtepunt

REM is een initiatief van horeca-ondernemers Martijn Peters, Martijn Witlam, David André en Frits de Haes en is gevestigd in het Rem-Eiland. Een iconisch gebouw in Amsterdam-West aan het IJ. In het gebouw opende ze er een restaurant, een bar, meeting spaces én straks een waanzinnig dakterras. Het moet een plek worden voor elk moment van de dag en voor elke stemming. Of je nu komt voor koffie, een 6-gangen diner of om te dansen met een cocktail; REM biedt het.

REM

Good Food – Fun Interieur – Epic uitzicht

De meeste Amsterdammers zullen het gebouw herkennen en er blind heen fietsen (of de Uber nemen). Het Rem-Eiland is een landmark. Wij vonden het dan ook bijzonder om voor het eerst te trappen van dit gebouw te beklimmen. Ontvangst (op de tweede verdieping) is in de bar waar je kunt aanschuiven voor cocktails en bites. Een verdieping hoger is het echte domein van chef Bobby Rust waar hij gasten wil prikkelen met mooie fine dining gerechten en bijpassende wijnen.

Qua interieur heerst er een speelse vibe. Die speelse vibe voel je overal in het pand. Denk aan grafische prints, neon smileys en discobollen. Maar ook aan een potje pingpong en arcadekasten. Een sterke industriële basis – vooral in exterieur – aangekleed met geometrische vormen en speelse elementen die vooral veel warmte en toegankelijkheid uitstralen. Harde statementkleuren zorgen voor frisheid en fun.

Het letterlijke hoogtepunt van REM is het mooiste dakterras van Amsterdam-West. Installeer jezelf met een drankje en hapje op een van de loungebanken met je gezicht in de zon en een waanzinnige skyline op de achtergrond. In het weekend draait een DJ de lekkerste platen totdat de zon ondergaat. En no worries, twee verdiepingen lager gaat het feestje gewoon verder tot in de vroege uurtjes.

REM
Reserveren kan vanaf nu.