Hotspot: Plato Loco Hotspot: Plato Loco

Hotspot: Plato Loco

Hotspot

Dichtbij het Frederikhendrik plantsoen in Amsterdam bevindt zich het Caribisch restaurant Plato Loco. Hier geniet je van een rumpunch of een andere cocktail die uiteraard goed samen gaat met een bord met heerlijk, Caribisch eten.

‘We bring the islands to your table with a Loco twist’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🏝How tasty does this look?!🏝#platoloco 🏝

Een bericht gedeeld door Plato Loco Caribbean Cuisine (@plato_loco_caribbean_cuisine) op

Caribbean Cuisine

Op de kaart staan voorgerechten zoals empanadas, kroketjes van bakkeljauw, bananenchips en ga zo maar door. De homemade empanadas met groenten of vlees zijn knapperig en rijk van smaak. Naast dit lekkere voorgerecht zijn er nog veel meer die wij willen uitproberen. Als je hier gaat eten weet je wel dat je met een goed gevulde buik de deur uit gaat. Daarom willen we nog ruimte overhouden voor het hoofdgerecht.

Vrolijk eten

Als hoofdgerecht kiezen we de Jamaican style fish curry. Een fisfilet met callalou in een curry saus met rijst en salade. Het valt ons op dat het een vrolijk bord eten is. De kleuren van de rijst en de salade maken het een fris, vrolijk bord. Daar wil je gelijk aan beginnen. Het restaurant heeft een comfortabele sfeer. ‘Gezellig’ kan ik het niet noemen, want dat vind ik weer te Nederlands. De bediening is ontspannen en in het kleine keukentje waar dit lekkere eten gemaakt wordt klinkt zo nu en dan ook een vrolijk geluid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Buiten regent het * maar bij ons is het zonnig 🙂 #latin #summer #platoloco #happylife #amsterdam #drinks #foodporn #food

Een bericht gedeeld door Plato Loco Caribbean Cuisine (@plato_loco_caribbean_cuisine) op

Vrolijk eten, vrolijke mensen en een comfortabele sfeer. Voor een goed bord Caribisch eten ga je naar Plato Loco.