Graphite* opent Speakeasy

Hotspot

Een plek waar een topchef (Peter Gast) van een door Michelin bekroond sterrenrestaurant (Graphite*) kan experimenteren met plant-based gerechten en waar unplugged muziek een centrale rol gaat spelen. Dat gaat underground venue Obsidian by Graphite in hartje Amsterdam worden.

Graphite

Obisidian by Graphite

De sfeervolle en informele locatie zal onderdak bieden aan vegan dinners gecombineerd met live muziek. Obsidian by Graphite is tevens te boeken voor private events of vergaderingen, verzorgd door restaurant Graphite.

Twee keer per maand staat The Vegan Test Kitchen op de planning. Op deze avonden serveert Peter Gast zijn veganistische menu in Obsidian by Graphite, bestaande uit vijftien tot twintig high-end gerechtjes. De vegan nights out worden opgeluisterd door een dj of muzikant die aan het eind van de avond het volume opschroeft zodat het diner naadloos overgaat in een gezellige avond uit.

Graphite

Food Notes Unplugged

Naast de vegan avonden presenteert Obsidian by Graphite Food Notes Unplugged, een intiem liveconcert van bekende en upcoming muzikanten waarbij gasten de kans krijgen om hun favoriete artiest van dichtbij mee te maken. De locatie leent zich uitstekend voor dat fijne huiskamergevoel, waarbij muziek wordt gemaakt in intieme setting. Food Notes Unplugged begint met een uitgebreid diner bestaande uit Graphite-klassiekers, begeleid door mooie (mousserende) wijnen, en eindigt met een liveconcert op het lage podium. Obsidian by Graphite biedt in samenwerking met de buren, Eden Hotel Amsterdam, de mogelijkheid om na Food Notes Unplugged te overnachten in een van de comfortabele kamers van het hotel.