NODA Utrecht – culinaire hotspot in het hart van de Centrale Bibliotheek.

Hotspot

Loop je over het bruisende Neude in Utrecht, dan is het prachtige historische pand dat hieraan grenst bijna niet te missen. Een enorm gebouw dat vroeger dienstdeed als postkantoor, maar sinds kort is omgetoverd tot de Centrale Bibliotheek van Utrecht. En tussen ál die honderden boeken heeft zich een culinaire hotspot gevestigd: NODA. Wereldse gerechten, voor ieder moment van de dag!

NODA

NODA, de Centrale ontmoetingsplek

NODA zit in het hart van de centrale bieb, op de tweede verdieping, met een uniek uitzicht over de stad. Je loopt er op elke moment van de dag binnen. Of je nou alleen, samen of met een grote groep komt. Bij NODA is iedereen welkom! Bestel bijvoorbeeld een warme kop koffie en strijk neer met een goed boek (geleend uit de bieb!) of ga er gezellig met iemand lunchen en kies uit een ruim aanbod aan lekkere broodjes, salades of wraps. En heb je de hele dag zitten bikkelen in de bieb, sluit dit dan af met een borrel en een uitgebreid diner! Dat klinkt niet verkeerd toch? Én heb je het juiste plekje te pakken dan gaat dat ook nog eens gepaard met een prachtig uitzicht over de Utrechtse grachten.

NODA

Van alle ‘werelden’ thuis

Wanneer de bieb in de avond haar deuren sluit, gaat NODA gezellig door! Want naast een entree via de bieb, heeft NODA ook een eigen ingang aan de Oudegracht. Ideaal! Het avondeten staat volledig onder het mom van ‘sharing is caring’. Bij NODA geloven ze erin dat samen leuker is dan alleen, dus de gerechtjes op de kaart zijn om te delen! Je kunt kiezen tussen koude en
warme gerechten, vegetarisch, vis of vlees. De keuken? Bij NODA vlieg je de hele wereld over! Van Azië, Europa tot aan Zuid-Amerika. En hebben jullie moeite met keuzes maken, dan verrast de chef je maar al te graag. In een mum van tijd schotelt hij je stuk voor stuk heerlijke en gevarieerde gerechtjes voor. Van Thaise Thom Kha Kai, Italiaanse burrata salade met courgette,
amandelen en munt tot aan Peruaanse Ceviche van zeebaars met pompoen, rode peper en baharat crème. Sluit het diner af met nog wat lekkers van de dessertkaart en je gaat zeker weten met een voldaan gevoel naar huis!

Noda