No Rules tweede vestiging in het Vondelpark! (No Rules Vondelpark)

Hotspot

No Rules, die we wel kennen van het Marie Heinekenplein, opent nu ook haar deuren in het Amsterdamse Vondelpark. In het voormalig Filmmuseum gaan horecaondernemers Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel doen wat ze ook al zo goed deden in de Pijp: No Rules pizza’s (en meer) in No Rules Vondelpark.

No Rules Vondelpark

No Rules Vondelpark

Hetzelfde gevoel en dezelfde uitstraling, maar nét even anders. Wie No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam kent, zal veel van het horecaconcept terugzien in de tweede vestiging. Ook in het Vondelpark is de uitstraling warm, mondain en laagdrempelig. Hier staan de inmiddels vermaarde No Rules-pizza’s (but not round) op het menu, maar kunnen gasten zich ook laten verrassen door heerlijke andere gerechten, waarbij creativiteit altijd centraal staat. En ook hier zorgen chef Richard Way en souschef Nick Dikkes voor een constant hoog, maar toegankelijk niveau.

No Rules Vondelpark

Het Vondelpark als achtertuin

Met het prachtige Vondelpark als achtertuin zet No Rules in op dagjesmensen en wandelaars, maar ook nadrukkelijk op de buurtbewoners van Amsterdam-Zuid en -West. Door de avonden te vullen met muziek, hopen de drie ondernemers dat gasten het Vondelpark ook ’s avonds weer weten te vinden. Door de ideale locatie aan de rand van het park, en de sfeervolle verlichting op het terras, is het ook als de zon onder is goed toeven bij No Rules.

Op vrijdagavond creëren ze een gezellige sfeer, zodat je na het diner nog lekker en gezellig kan blijven zitten als de dj draait. Maar ook op zaterdagen is het genieten met een dj of livemuziek.

More than pizza

Dit alles vindt plaats in het historische Vondelparkpaviljoen. Ook wel bekend als het Filmmuseum dat er van 1972 tot 2012 huisde. Het paviljoen is ontworpen door Willem Hamer en tussen 1874 en 1881 gebouwd op het laagste punt van de stad. Het witte, statige pand, met prachtig bordes als bonus, is de perfecte plek voor een No Rules experience, waarbij creativiteit, verrassende smaken en kwaliteit centraal staan. Op het menu out-of-the-boxgerechten, zoals oesters met avocado, ketjap en ponzu, een zeebaarsceviche met pittige yoghurtcrème, of peperonipizza met miso. Want wie zegt dat een pizza per se Italiaans of rond moet zijn?No Rules Vondelpark

No Rules Vondelpark vervangt met deze opening Vondelpark3. Meer informatie of tafeltje reserveren? Kijk dan op norulesvp.nl.