Mr.Meat (nu ook to-go)

Hotspot

Vlak voor corona aten wij bij Mr. Meat. Met de uiterst vriendelijke gastheer spraken wij nog over de mogelijke gevolgen. De weekenden waren nog aardig gevuld, maar de annuleringen stroomde binnen. Little did we know wat er ons te wachten stond. Belangrijker; wij aten er dus ontzettend lekker. Pure smaken en traditionele bereidingswijzen, maar ook de Turkse roots van de chef waren goed terug te proeven. De deuren zijn nu weer geopend en er is meer nieuws.

mr. meat

Mr. Meat

Aan de bruisende Haarlemmerstraat brengt het steak-restaurant de liefhebber een zinderende mix van verfijnde gerechten en stoere cuts, eigenhandig te kiezen uit de vleescounter. Onder de bezielende leiding van slager-turned-chef Huseyin Tanribuyurdu vindt niet alleen achter de grills een waar (smaak)spektakel plaats, maar ook aan tafel waar een deel van de gerechten voor de ogen van de gast wordt bereid en met het nodige elan in stukken gesneden. Een nu nog goed bewaard geheim: de intieme binnentuin, de uitgelezen plek voor een zomerse dag.

mr. meat

Het slagersmenu To-Go

Het aanbod is groots – het (van origine) vleesrestaurant biedt een arsenaal aan cuts. Denk aan ribeye, chateaubriand of overheerlijke lamsrollade. Ook de selectie dry-aged vlees (28 tot 42 dagen in huis gerijpt en daardoor botermals en vol van smaak), waaronder de befaamde T-bone en côte du boeuf, zijn ‘to-go’.

estel de cut per portie (aantal personen) via amsterdam@mrmeatsteakhouse.com of 020-8114250. Binnenlopen is mogelijk  tussen 12:00 en 23:00 uur. Al het vlees is vers dus op = op! Check het menu hier.

mr. meat