BRAND NEW: MASMAIS [next-gen taqueria]

Hotspot

Eerlijk…naar deze opening heb ik lang uitgekeken. Vanaf het moment dat ik Mike en Jim ontmoette aan de bar van Sjefietshe, via de pop-up die we samen deden bij Sammie Sangria tot dan niet lang geleden dat wij pre-opening een kijkje en proefje mochten nemen. Nu is het dan zover… schreeuw het van de daken… MASMAIS IS OPEN!!

masmais

Masmais: Next-Gen Taqueria

Eens in de zoveel tijd gooide Jim en Mike een oproep in een Whatsapp-groepje: “wie heeft er zin in taco’s?”. Zo popte zij op in parken en op gave locaties en de fans groeide en groeide. Het onvermijdelijke was uiteraard een eigen, permanente taqueria en zo begon de zoektocht. Wens was om het in hun buurtje te doen en dat is, gelukkig voor Amsterdam-West, gelukt!

masmais

Next-Gen? Next Level!

Elke goede taco begint met een warme, zachte en versgeperste mais tortilla. Bij Masmais maken ze van start tot einde inhouse en met mega veel liefde. De mais wordt geïmporteerd, in de kelder gemalen en verwerkt tot de perfecte tortilla die vers gebakken wordt bij elke bestelling.

Zo’n perfecte tortilla maken kan je natuurlijk niet zomaar. De boys van Masmais hebben dan ook hun training gehad tijdens meerdere bezoeken in Mexico. Daar in de straten en op de markten proefde ze heerlijke en sterke smaken en die proef je dan dus ook terug in Amsterdam-West. Geen tafel linnen, maar comforting Mexican home-style gerechten.

Binnenkort gaan wij heen voor een geheel diner, dus later nog veel meer over deze nieuwe hotspot. Laatste twee puntjes die wij nog het vermelden waard vinden: de taco’s kunnen per stuk besteld worden (charmant) en als je nog even geen honger hebt, ben je ook welkom voor een te gekke cocktail.

masmais

Reserveer hier: masmais.nl