KAUAI: Healthy-Fastfood in Utrecht met Zuid-Afrikaanse roots.

Hotspot

Healthy food lovers opgelet! KAUAI, de van oorsprong Zuid-Afrikaanse fastfoodketen, heeft haar vestiging in Nederland heropend en de Domstad is weer een fijne stek rijker. KAUAI is een gezond fastfood concept waar het maar om één ding draait: het feit dat snel en gemakkelijk eten niet altijd ongezond hoeft te zijn.

KAUAI

KAUAI Utrecht: Fastfood én gezond?!

Nu horen wij je denken: Fastfood én gezond?! Niet de meest gebruikelijke combinatie natuurlijk, maar KAUAI bewijst het absolute tegendeel. Hier ligt de focus volledig op verse, onbewerkte en duurzame ingrediënten. Geen toegevoegde kleurstoffen, geen suiker en geen zout. Voor KAUAI zijn de natuurlijke ingrediënten de helden van de show.

KAUAI

Wraps, salades, bowls & smoothies..

Bij KAUAI kun je voor elke moment van de dag terecht. Het menu bestaat uit wraps, salades, bowls, smoothies &; raw juices. Zin in een energieboost? Met de Floo Juice met sinaasappel, wortel, citroen en cayennepeper heb jij je dagelijkse vitaminen zo weer binnen! Of neem voor de grote trek een wrap of salade. De Prince Steak Wrap met avocado, feta, tomaten, wortel en selderij-uimayonaise is zeker een favoriet. Het menu van KAUAI is uitgebreid, ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons. Neem bijvoorbeeld de Plant Power. Een salade rijk gevuld met linzen, avocado, geroosterde wortel, sinaasappel en vegan amandeldressing. Jammie! En zit de juiste combinatie er voor jou niet tussen, geen probleem. Alles wordt ter plekke voor je bereid, dus gemakkelijk aan te passen naar wens.

KAUAI

KAUAI is geopend van maandag t/m zaterdag van 08.00u tot 20.00u en op zaterdag en zondag van 10.00u tot 20.00u.