Hotspot: Sous Bar-Bistro Hotspot: Sous Bar-Bistro

Hotspot: Sous Bar-Bistro

Hotspot

“Wil je plaatsnemen op dat leuke plekje naast die mooie mensen, of toch liever aan die leuke hoge tafels naast dat nóg knappere stelletje?” Een paar dingen vallen op bij binnenkomst bij Sous Bar-Bistro. Het is er druk (zeker voor een willekeurige donderdagavond), de mensen zijn er mooi (heel mooi) en blijkbaar heeft iedereen het idee dat het eigenlijk al vrijdag is (iets waar wij einde van de avond hard aan mee doen).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sous Bar Bistro (@sousamsterdam) op

Sous Bar-Bistro

Bij binnenkomst voel je je gelijk helemaal thuis, of niet. Dat klinkt een beetje als een duh-momentje, maar Sous Bar-Bistro is nu eenmaal niet voor iedereen. De inrichting trouwens wel. Het is clean, maar warm ingericht en je kunt hoog, laag, aan de bar of meer in het echte restaurantgedeelte zitten. Ik eet deze avond met mijn zus en het eerste wat ik zeg is dat we hier niet perse met onze ouders heen zouden kunnen. De mensen zijn namelijk jong en luidruchtig (zoals mijn ouders het zouden kunnen zeggen), wij noemen het liever gezellig.

Het menu bestaat uit kleine gerechtjes om te delen. Italiaanse inslag. Er wordt begonnen met een burratta, daarna melanzane en vervolgens: een overheerlijke pizza! Echt een aanrader.

We worden de hele avond geholpen door Ruben (een van de eigenaren) en twee hele vriendelijke dames. Alle drie nog gaver dan de mooie mensen (hadden we al gezegd dat de mensen er mooi waren?).

Conclusie

Sous Bar-Bistro is dus gewoon een gave tent! Het eten is er lekker. Ja, ik heb echt wel lekkerder gegeten maar het eten is gewoon goed. De bediening super, de sfeer top en de cocktails sterk. Niet moeilijk doen, maar gewoon een leuke avond hebben. Ik gok dat Ruben en co. dat voor ogen hadden met Sous Bar-Bistro en het is ze goed gelukt.

Sous Bar-Bistro