Hotspot: Oche Amsterdam

Hotspot

Morgen is de officiële opening van Oche Amsterdam. Oche..hoor ik je denken? Wat nou als ik vertel dat je het uitspreekt als ok-i! Kijk, nu zijn de dart liefhebbers wakker. Met Oche Amsterdam komt er namelijk een uniek dartconcept naar Nederland.

Oche amsterdam

Oche Amsterdam

Oche Amsterdam transformeert het bekende dartspel tot een sociale beleving en past daarmee helemaal in 2020. Waar we eerder gingen lasergamen, bowlen of midget golfen kan er nu eindelijk met een groep vrienden, familie of collega’s lekker gedart worden. Het concept is overgewaaid vanuit Oslo waarna er een vestiging is geopend in Brisbane, Australie. Amsterdam is de derde vestiging wereldwijd met een lokaal geselecteerd team.

Oche Amsterdam

Darten, vrienden, biertjes en lekker eten

Uiteraard kan je gewoon een spelletje 501 spelen bij Oche Amsterdam, maar in de computer die gekoppeld staat aan een scherm boven het bord zitten ook meerdere spellen. Gegarandeerd dat je super competitief wordt van al deze spellen en helemaal leuk om in teams tegen elkaar te spelen. Uiteraard hoort er bij een potje darts en potje bier. Oche heeft een tapsysteem waarmee je zelf biertjes kan tappen zonder moeite (dit wil je wel even zien)

Uiteraard wordt er ook een bodempje gelegd en Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met die ene vrije hand te eten.

Gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen om zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van heerlijke shared menus die met lokale producten zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen; chef-consultant en o.a. voormalig chef-kok van het Michelin erkende restaurant De Hoefslag. Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met die ene vrije hand te eten.

oche Amsterdam

De opening van Oche Amsterdam vindt plaats op woensdag 4 maart. Het is een perfecte plek voor een avond met vrienden, maar ook voor personeelsuitjes, feestjes of een borrel voor je verder de stad in gaat.