Hotspot: No Rules

Hotspot

Koken op topniveau staat vaak gelijk aan een aantal zaken; lange dagen (niet erg), hard werken (niet erg) en je houden aan bepaalde regels (misschien minder leuk soms). Na jaren op topniveau gekookt te hebben vond Jacob Jan Boersma (De Leest***) het tijd voor iets zonder die regeltjes. Wat ze bereiden, bereiden ze op hun manier. No Rules!

No Rules

No Rules

Het ‘niet volgen van de regels’ werd toegepast op iets wat misschien nog wel meer regels heeft dan een topkeuken, namelijk; pizza. De Italiaan kan woest worden om een stuk natte ananas op een pizza (snappen wij wel), maar om altijd maar alleen te eten wat volgens de regels mag snappen wij dan weer niet. Bij No Rules willen ze door het niet volgen van de regels je OMG, What te Fuck en Holy Shit laten roepen.

no rules

Wij proefden als een van de eerste het Valentijnsdagmenu (zie hieronder meer) en de zalm uit dat menu liet mij absoluut OMG roepen!

No rules

Win win win: Valentijnsmenu

Winacties…daar doen ze natuurlijk niet aan bij sterrententen, want dat is niet chique. Nou bij No Rules gelukkig wel! Verras je geliefde écht deze Valentijnsdag met een privé chef bij jullie thuis. Hoe?

Boek dan nu het Valentijnsmenu van @norulesamsterdam via de link hieronder👇🏽
https://norules.nl/take-away

Gedaan? Dan maak je automatisch kans dat het menu wordt gekookt door één van de No Rules chefs in jouw keuken! Op woensdag 10 februari maken wij ze winnaar bekend.