Hotspot: Hula Hula

Hotspot

Wanneer wij denken aan Hawaii denk wij aan het woordje aloha, bloemenkransen en een algemeen zorgeloze sfeer. Dat laatste is precies wat de eigenaren van het gloednieuwe Hula Hula hopen te bereiken.

Hula Hula

Hula Hula Amsterdam

Laat je zorgen achter bij de ingang en geef jezelf over aan de mini-vakantie die Hula Hula heet. Hula Hula is een totaalconcept dat draait om een zorgeloze avond. Een avond die je normaal gesproken alleen maar mee maakt op vakantie. Paradijselijk, tropisch en intiem. Geïnspireerd op de relaxte Hawaiiaanse manier van leven. Bij Hula Hula ben je meer dan welkom vanaf 18:00 uur voor een funky Tiki-cocktail, tropische bites en een diner in het restaurant. Dit kan ook
nog eens tot laat in de nacht wanneer er wat plaatjes worden gedraaid en er het gevoel van een feestje op het strand ontstaat.

Hula Hula

Island Food

De Hawaiiaanse keuken is divers, exotisch en bevat Aziatische invloeden vol tropische ingrediënten en een weelde aan zeevruchten. Deze elementen zijn de voornaamste inspiratie voor de keuken van Hula Hula. Het menu bij Hula Hula verandert met de seizoenen mee en men heeft de keuze uit een drie-gangen menu waarvan de voorgerechten met elkaar gedeeld kunnen worden.

Tropical Cocktails

het geluid van vogels op de achtergrond, met je voeten in het zand en als finishing touch: een tropische cocktail in de hand. Hula Hula is dan wel in het centrum van Amsterdam te vinden, toch wordt deze romantiek werkelijkheid aan de Lijnbaansgracht 161. Een lange bar vol verschillende soorten rum en andere spirits is te vinden in het hart van Hula Hula. Daar staan cocktailshakers in Hawaii shirts klaar om de lekkerste combinaties voor je te serveren.

Hula Hula
En zelfs ook een Pizza Hawaii