Hotspot: Gijsbrecht

Hotspot

Balans en eenvoud zijn de sleutelwoorden voor restaurant Gijsbrecht. In het Gijsbrecht van Aemstelpark net onder de Zuid As vind je een kaart op basis van seizoensgebonden producten. Het liefst biologisch en lokaal.

Gijsbrecht

Van Halvemaan naar Gijsbrecht

Tussen het Amsterdamse Bos en het Amstelpark en vooral; in een iconisch pand. De halve-maanvorm gaf niet alleen naam aan het restaurant dat hiervoor in het pand huisde (namelijk restaurant Halvemaan), maar kwam uiteraard ook door de net zo iconische vorige eigenaar (John Halvemaan). Een prachtig pand met een wel hele fijne extra, een terras waar je je vingers bij aflikt. Zon tot in de late uurtje, maar uiteraard ook al overdag. Misschien zelfs ook op zondag 26 januari.

Gijsbrecht

Gijsbrecht’s Sunday Brunch

Zondag 26 januari is het weer tijd voor de Gijsbrecht’s Sunday Brunch. Voor €28,50 krijg je een buffet Gijsbrecht-stijl. De lekkerste vis, vlees en vega gerechten met wat Bloody Marys (met huisgemaakte tomatensap) en een flesje wijn om je zondag te beginnen zoals je je zaterdag eindigde. Tel daar live muziek bij op en je hebt een heerlijke zondag.

Vind alle info over het event op de Facebook van Gijsbrecht.

Gijsbrecht