Hotspot: Frida Mexican Cantina

Hotspot

Frida Mexican Cantina is je nieuw buurt hang-out! Eetcafe en margarita bar! Geïnspireerd door de rijke en levendige Mexicaanse cultuur. Losjes gebaseerd op Frida Kahlo, die ook alles en iedereen omarmde met een funky en rebels randje. Bij Frida vieren ze het leven. Hoe? Met een overvloed aan Mexicaanse feestmalen en… heilig agave-water.

Frida Mexican Cantina

Frida Mexican Cantina

Op het menu vind je de usual suspects zoals tostada’s, taco’s en nachos, maar wel met een eigenzinnige Frida twist. De ingrediënten zijn voornamelijk lokaal, alle salsa’s worden huisgemaakt en zijn verser dan vers en het eten is er… ugly delicious! Tegenwoordig draait alles om het perfecte plaatje in onze ‘picture-perfect’ en ‘Insta-worthy’ wereld. Wat in de huidige maatschappij als ‘lelijk’ wordt beschouwd, vinden ze bij Frida Mexican Cantina mooi. Daarom hebben ze hun keuken met trots ugly delicious gedoopt.

Frida Mexican Cantina

Heilig Agave Water

Een Mexicaanse cantina was vroeger dé plek voor werklui om na een lange dag stoom af te blazen met een cerveza of tequila. Dat laatste deel is ook zeker aan de orde bij Frida. Iedereen is welkom voor wat heilig agave-water, de basis van menig sterk verhaal, schatergelach en katers.