Hotspot: Cut Throat

Hotspot

Met het grootste terras van de Amsterdamse binnenstad zou het een beetje onvolledig zijn om Cut Throat een Barbershop te noemen. Het is absoluut wel logisch om er mee te beginnen, wanneer je het hebt over Cut Throat aangezien het de hart en ziel blijft. Barbershop / Bar / Restaurant. It has it all.

Cut Throat

Cut Throat

Cut Throat, de barbershop slash bar slash restaurant aan het Amsterdamse Beursplein, heeft zich een nieuwe look aangemeten. Want naast de opening van het grootste – en zonnigste – terras van de Amsterdamse binnenstad lopen ook bij het nieuwe menu de temperaturen hoog op. Samen met Ed’s Caribbean Street Food en bartender Vitaly Alekseev (o.a. Cocktail Embassy en THE DUCHESS) is Cut Throat deze zomer de one-stop-shop voor een nieuwe cut, kleurrijke cocktails en Caribisch streetfood.

Cut Throat

Ed’s Caribbean Street Food

De fried chickenwerd omgeruild voor jerk chicken en de wafels voor empanadas. De keuken is nu het domein van chef Eudia Waarheid. Haar streetfood bestaat uit knapperige cassavefrietjes, açai bowls, pastalon – een lasagne van bakbanaan met kruidig gehakt, kaas en groente – en nog veel meer. Een portie pit komt van de drie huisgemaakte salsa’s. En zoals altijd, alles geserveerd met een side relaxte hiphop beats.