Hotspot: Bar Mash

Hotspot

Op het Gerard Douplein in Amsterdam bevindt zich tussen alle andere bruisende barretjes en de drukke Albertcuypstraat Bar Mash, not your typical Thai! Het is een vrij ‘hippe’ bar, iets waar je niet gelijk aan denkt in combinatie met goed, Thais eten. 

Bar Mash

In de zomer zat het terras altijd vol en met de komst van herfst was er eigenlijk niet een heel groot verschil. Het is namelijk altijd wel een goed gevulde bar. Binnen is het vrij klein en heeft het door de gedimde lichten en het hout een gezellige sfeer. Je kan hier gegarandeerd genieten van de Thaise gerechten die worden geproduceerd in het piepkleine keukentje dat dagelijks tot 23:00 uur geopend is. 

Ondanks de drukte wordt het eten toch verassend snel geserveerd. De gerechten zijn rijk van smaak en zorgen ervoor dat je door wil blijven eten. Bij dit smakelijke en soms wel pittige eten hoort ook een drankje. Zo serveren ze ‘award winning wines, national and international beers, and home made cocktails’. 

Voor een goede maaltijd of een drankje doen op dit bruisende plein in De Pijp moet je bij Bar Mash zijn. Zeker aan te raden is de rode curry met kokosmelk en garnalen!