Hotel Mooirivier: wild van wild

Hotspot

De feestdagen komen eraan en naast gezelligheid betekent dat in onze ogen nog één ding: drukte. Sinds een paar jaar hebben wij een nieuwe tactiek zo rond de feestdagen. Vlak voor of juist na de drukke dagen plannen we een momentje om weer op te laden. Zo’n moment bestaat dan uit drie essentiële onderdelen: natuur, nachtrust en uiteraard ontzettend lekker eten.

feestdagen

Opladen voor de feestdagen bij Mooirivier

Mooirivier nodigde ons uit om exact dat te doen, een winterse city escape vol met natuur, eten en die heerlijke overnachting. Dit hotel in het Vechtdal biedt je 1300 kilometers aan wandelroute en dus genoeg ruimte en rust om het volle hoofd lekker leeg te maken. Een heerlijk ruime kamer met een Kingsize bed zorgde voor die goede overnachting, maar het speciale menu maakte het de ultieme getaway.

feestdagen

Into the wild

Deze periode staat natuurlijk het wildmenu in de spotlights; oftewel het Into the Wild arrangement. Wat dacht je van een ravioli van paddenstoelen om mee te beginnen, gevolgd door hert met pastinaak. Alles vergezeld van hartverwarmende wijnen en een waanzinnig uitzicht op de Vecht.

Feestdagen

Een alles in één arrangement.

Het Into the Wild arrangement bestaat uit één overnachting in een Deluxe kamer, en dat is natuurlijk al heerlijk maar er is meer. Het arrangement is inclusief 4-gangendiner, een uitgebreid ontbijtbuffet én een heerlijk kaasplankje met glas wijn voor bij de haard. Laat de winter maar komen!

Dit arrangement is te boeken vanaf € 156,00 per persoon tot en met 15 januari 2020. Kijk hier voor meer informatie of om te reserveren.