Hotspot: HappyHappyJoyJoy Zuidas

Hotspot

Bijna elke buurt heeft inmiddels wel zijn eigen Happyhappyjoyjoy en zo brengt het restaurant door heel Amsterdam de welbekende “happy-chaos” en geeft het kleur aan de wijk. Dat de Zuidas af en toe wel extra kleur kan gebruiken tussen de grijze pakken is geen geheim en dus goed nieuws; Happyhappyjoyjoy Zuidas is een feit!

Happyhappyjoyjoy Zuidas

Happyhappyjoyjoy Zuidas

Eind januari opende de alweer vijfde locatie van het succesvolle concept dus op de Amsterdamse Zuidas. IQ creative (moederbedrijf HHJJ) sloeg de handen ineen met het Crowne Plaza Amsterdam-South hotel om zo de rijke smaken van Aziƫ naar de Zuidas te brengen.

De vijfde locatie zit op 5 minuten lopen van het station en heeft een groot terras waar met mooi weer heerlijk geborreld en gegeten kan worden. Het menu bestaat, zoals we van HHJJ gewend zijn, uit gevarieerde Aziatische streetfood gerechten. Dimsum, rendang, curry en uiteraard de signature Rainbaos. Bestel er een eigen Happyhappyjoyjoy biertje bij en je maaltje is compleet.

Happyhappyjoyjoy zuidas

Private Dining

Nieuw aan deze locatie is de private dining met een wel hele fijne extra. Liefhebbers van karaoke maak je borst maar nat. De private dining van Happyhappyjoyjoy zuidas is uitgerust met een ingebouwd karaoke systeem.